Zpět

Jak na skvělou food fotografii

Lokalita
Nikon
Praha- Zbraslav, K Radotínu 15
Kategorie
Navazující
Cena
3 990 Kč
2 490 Kč s DPH Obvyklá cena podobného kurzu na trhu je 3 990 Kč. Společnost Nikon rozdíl v ceně dotuje z fondu vyčleněného na vzdělávání svých zákazníků.
2 057,85 Kč bez DPH
 

Chcete se zlepšit při fotografování jídla pro svůj blog, restauraci nebo své zakázky? Přijďte na náš nový kurz pod vedením zkušeného kuchaře a fotografa Petra Finna Boštíka, který spojil oba své koníčky i profese dohromady.

Naučte se plánovat a vybrat správný pohled i vybavení, naučte se využívat umělé světlo, nahlížet na jídlo z jiné perspektivy, procvičte si originální postupy stylingu a samotného focení. Technicky vás podpoří Nikon půjčováním objektivů a vybavení. Přijeďte se pobavit, diskutovat a hlavně - fotit v přátelské společnosti.

Termíny

Aktuálně nejsou vypsané termíny kurzu.

Máte zájem o kurz?

Zřídit hlídacího psa

Darujte poukaz na kurz

Zobrazit detail kurzu

Obsah kurzu

  • Plánovaní a příprava jídla (aranžování)
  • Příprava scény – vhodné nasvícení scény a jídel
  • Doplňky a rekvizity – talíře, vhodné pozadí
  • Expozice, ostření, hloubka ostrosti, ISO, WB
  • Světlo-práce se studiovými blesky a Led světly
  • Stativ a další příslušenství (odrazné desky a softboxy)
  • Vhodné objektivy – pevná ohniska / zoom objektivy
  • Úpravy snímků
  • Prezentace na sociálních sítích

Doporučené znalosti a kurzy

  • Základy ovládání fotoaparátu (expoziční programy, měření expozice, zaostřování, WB)
  • Základní fotografické pojmy (čas, clona, ISO, hloubka ostrosti)

Nebo:

Kurz je určen pro všechny mírně pokročilé fotografy a pro absolventy kurzu Začínáme s fotografií

Doporučené vybavení

Veškeré vybavení lze po dobu konání kurzu bezplatně zapůjčit.

  • Vlastní zrcadlovka nebo bezzrcadlovka s objektivem/objektivy 35 mm, 50 mm, 105 mm nebo s objektivy se zoomem o rozsahu 35-105 mm
  • Plně nabitá baterie
  • Paměťová karta

V ceně získáte

  • Teorie food stylingu a fotografování jídla
  • Odborně přípravená jídla profesionálním kuchařem
  • Praktické fotografování různých druhů jídla
  • Drobné občerstvení po dobu kurzu

Harmonogram

10:00–10:15
Příchod účastníků
10:15–10:30
Zahájení, seznámení s kurzem
10:30–10:45
Představení lektora
10:45–11:30
Základy fotografování jídla – teoretická část
11:30–13:00
Fotografování jídla – praktická část 1
13:00–14:00
Zhodnocení fotografií a přestávka
14:00–16:00
Fotografování jídla – praktická část 2
16:00–17:00
Úprava fotografií
17:00–18:00
Zhodnocení fotografií a závěr

Další informace

Kapacita

Maximální počet účastníků je 10. Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 6. V případě přihlášení menšího počtu zájemců bude termín zrušen a zaplacené částky refundovány.

Lokalita

Praha
Nikon
Praha- Zbraslav, K Radotínu 15