Jak na skvělou food fotografii
Praha- Zbraslav, K Radotínu 15
2 490 Kč s DPH Obvyklá cena podobného kurzu na trhu je 3 990 Kč. Společnost Nikon rozdíl v ceně dotuje z fondu vyčleněného na vzdělávání svých zákazníků.
2 057,85 Kč bez DPH
Chcete se zlepšit při fotografování jídla pro svůj blog, restauraci nebo své zakázky? Přijďte na náš nový kurz pod vedením zkušeného kuchaře a fotografa Petra Finna Boštíka, který spojil oba své koníčky i profese dohromady.
Naučte se plánovat a vybrat správný pohled i vybavení, naučte se využívat umělé světlo, nahlížet na jídlo z jiné perspektivy, procvičte si originální postupy stylingu a samotného focení. Technicky vás podpoří Nikon půjčováním objektivů a vybavení. Přijeďte se pobavit, diskutovat a hlavně - fotit v přátelské společnosti.
Termíny
Kdy | Kde | Lektor | Volná místa | |
---|---|---|---|---|
Sobota 26. 10. 2024, 10:00 ‑ 18:00 | Praha- Zbraslav, K Radotínu 15, Nikon | Petr Finn Boštík | Více než 3 | Koupit tento termín |
Nenalezli jste kurz či termín kurzu, který by vám vyhovoval? Napište nám nikonskola.cz@nikon.com
Darujte poukaz na kurz
Obsah kurzu
- Plánovaní a příprava jídla (aranžování)
- Příprava scény – vhodné nasvícení scény a jídel
- Doplňky a rekvizity – talíře, vhodné pozadí
- Expozice, ostření, hloubka ostrosti, ISO, WB
- Světlo-práce se studiovými blesky a Led světly
- Stativ a další příslušenství (odrazné desky a softboxy)
- Vhodné objektivy – pevná ohniska / zoom objektivy
- Úpravy snímků
- Prezentace na sociálních sítích
Doporučené znalosti a kurzy
- Základy ovládání fotoaparátu (expoziční programy, měření expozice, zaostřování, WB)
- Základní fotografické pojmy (čas, clona, ISO, hloubka ostrosti)
Nebo:
Kurz je určen pro všechny mírně pokročilé fotografy a pro absolventy kurzu Začínáme s fotografií
Doporučené vybavení
Veškeré vybavení lze po dobu konání kurzu bezplatně zapůjčit.
- Vlastní zrcadlovka nebo bezzrcadlovka s objektivem/objektivy 35 mm, 50 mm, 105 mm nebo s objektivy se zoomem o rozsahu 35-105 mm
- Plně nabitá baterie
- Paměťová karta
V ceně získáte
- Teorie food stylingu a fotografování jídla
- Odborně přípravená jídla profesionálním kuchařem
- Praktické fotografování různých druhů jídla
- Drobné občerstvení po dobu kurzu
Harmonogram
Další informace
Kapacita
Maximální počet účastníků je 10. Minimální počet účastníků pro konání kurzu je 6. V případě přihlášení menšího počtu zájemců bude termín zrušen a zaplacené částky refundovány.
Lokalita
Doporučené kurzy
Objednávka nenalezena
Nepodařilo se nalézt žádnou nedokončenou objednávku. Zkuste ji prosím vytvořit znovu nebo nás informujte na nikonskola.cz@nikon.com. Děkujeme za pochopení.